Homepage > Producten > Koken en garen

Koken en garen

Genieten in een handomdraai

Voor de oven en microgolfoven/magnetron heeft Toppits® voor elk recept het juiste product: Bakken met minder vet. Groenten garen met behoud van voedingsstoffen. Snacks worden krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Koken met Toppits® is leuk, bespaart tijd en houdt je keuken schoon.

Kies je categorie

Alle

Vershouden

Invriezen

Bakken

Verse vis op een bedje van groenten

Koken en garen

Bewaren en meenemen

Grillen

Airfryer Papier

Gezonder frituren met een Airfryer is een fluitje van een cent: gerechten slagen snel dankzij de hete lucht, geweldig!

Om ervoor te zorgen dat u ...

Aluminiumfolie

Met Toppits® aluminiumfolie bescherm je op een veilige manier de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten. Dankzij de dubbele ...

Braadzakken 2in1

Met de braadzakken 2in1 van Toppits® kun je gerechten zowel in de oven als in de microgolfoven/magnetron stomen zonder extra vetstof. Het praktische ...

Magnetronfolie

Restjes opwarmen in de magnetron was nog nooit zo smakelijk. Dankzij de Toppits® Magnetronfolie kan voeding op een snelle en smakelijke manier opgewarmd ...

Magnetronfolie 2in1

Met de magnetronfolie 2in1 van Toppits® heb je in één klap dubbel zoveel hulp in de keuken. Je kan er etenswaren mee vershouden en beschermen tegen ...

Snackpapier

Het speciale snackpapier absorbeert vet en vocht in de oven. Zo blijven frietjes en andere ovensnacks altijd licht en krokant. En de bakplaat en oven ...

Superalufolie

Met Toppits® Superalufolie bescherm je op een veilige manier de smaak van etenswaren en de voedingsstoffen die ze bevatten. Dankzij de dubbele ...

Dit kan interessant zijn

Heb je na het bakken nog verse gist over? Geen enkel probleem. Gist kun je heel makkelijk invriezen en later weer ontdooien zodra je het nodig hebt. Wij vertellen je precies hoe dat moet.

Zo kun je gekookte broccoli in de vriezer bewaren.

In een aantal simpele stappen kun je deze herfstachtige allrounder invriezen en bewaren voor later.